Waarom een refurbished printer kopen?

Zoek je een professionele printer, maar schrikt de nieuwprijs je af? Dan heeft Refurbished Printer voor je de juiste oplossing. Refurbished Printer is de leverancier voor de zakelijke markt van refurbished printers. Zij verkopen onder andere A3 kleuren laserprinters van diverse merken. 

Refurbished printer goedkoper

Heb je de voorkeur voor een professionele printer, maar vind je het zeer prijzig? Denk dan in oplossingen, want waarom zou je dan niet een refurbished printer kopen? Let wel goed op waar je een refurbished printer koopt. Een refurbished printer is dus een goed alternatief, wanneer je niet de hoofdprijs wilt betalen voor een gloednieuwe printer. Het bespaart je in kosten en is daarnaast ook nog eens duurzaam. 

De voordelen van een refurbished printer

De kosten per papier afdruk zijn bij een refurbished printer vele malen lager dan bij een goedkope nieuwe printer. De kwaliteit en snelheid van een goedkope nieuwe printer zijn vaak ook minder goed. Goedkoop is dus meestal duurkoop. Bij goedkope printers is het moeilijk om aan onderdelen te komen. Mensen denken dat vervangingsonderdelen duur zijn voor goedkope refurbished printers. Net als bij refurbished auto’s en de meeste andere elektronische gadgets, zal de kans dat een onderdeel moet worden vervangen groter zijn. Dit is ook afhankelijk van de leeftijd van de printer. Moet er een onderdeel vervangen worden van de refurbished printer, dan is dit relatief goedkoop. Vind je kwaliteit en besparing in kosten op lange termijn belangrijker, kies dan zeker voor een professionele refurbished printer. 

De nadelen van een refurbished printer

Alles heeft zo zijn nadelen, zo heeft ook een refurbished printer nadelen. Je weet vaak niet wat er gebeurd is met de printer en hoe de vorige eigenaar met de printer omging. Daarnaast heb je vaak op een tweedehands printer geen garantie, dit is bij een refurbished printer wel het geval. Garantie op een refurbished printer kan wel, maar dan moet je de printer bij een professioneel  bedrijf kopen. Het verstandigste is om naar een vertrouwde leverancier te gaan. Zo voorkom je problemen. Is er iets met de printer dan kun je hen altijd contacten.

Scroll naar boven