Groothandel voor LED verlichting

Als je goed oplet dan kom je over LED panelen tegen waar je komt. LED panelen kom je steeds vaker tegen in bedrijven, gebouwen, winkels, restaurants. Op plekken zoals scholen, supermarkten ziekenhuizen en kantoren duiken ook steeds vaker LED panelen op. De panelen worden steeds meer gebruikt, omdat ze veel voordelen met zich meebrengen. Maar wat zijn de voordelen van de panelen nou eigenlijk? De panelen geven erg mooi licht en zijn vrij van stof en spinnenwebben, de panelen geven infrarood of uv straling af, de panelen bevatten geen schadelijke stoffen die gevaarlijk zijn voor mensen of de natuur, de panelen kunnen tegen een stootje en gaan niet snel kapot, de panelen worden niet warm, de levensduur is langer, de panelen zijn energiezuinig en zorgen voor een vermindering van 70% van de energie, de panelen zijn ook verkrijgbaar in verschillende kleuren.

LED panelen hebben dus heel veel voordelen ten opzichte van andere lichtbronnen. Er zijn heel veel verschillende soorten LED panelen die voor verschillende dingen bestemd zijn. Je hebt bijvoorbeeld Highbays, stips, downlights etc. LED panelen zijn vandaag de dag verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren en lichtsterktes. De meest bekende varianten zijn warme witte kleur panelen van 3000k, koel wit licht van 4000k en de sterkte van het daglicht met LED panelen van 6500k.

Groothandel voor LED panelen

Ledpaneelgroothandel.nl is een groothandel met een ruim aanbod van panelen. Bij Ledpaneelgroothandel.nl kan je veel verschillende panelen vinden, zoals high bays en downlights. High bays worden vooral gebruikt in grotere ruimtes, omdat ze grote ruimtes van veel licht kunnen voorzien. High bay lampen hebben heel veel voordelen. De high bay lampen hebben geen opstarttijd en lichten meteen op, ze hebben een effectieve lichtopbrengst en geen verlies van energie, een lange levensduur van gemiddeld 50.000 uur, de high bay lampen zijn dimbaar, de lampen hebben sensoren, de lampen besparen ongeveer 60% van de energie, de lampen hebben gemiddeld 7x langere levensduur dan conventionele verlichting. Als je high bays aanschaft dan ga je op elk punt vooruit. de onderhoudsbenodigdheden gaan omlaag, de luchtkwaliteit verbetert en je bespaart energie. Ledpaneelgroothandel.nl heeft ook downlights. Een LED downlight wordt ook wel een downlighter genoemd. Een downlight is vergelijkbaar met een paneel, alleen zijn ze meestal kleiner en rond. Downlights worden vooral gebruikt in gangen, vergaderzalen, showrooms, etalages receptiebalies, toiletten en badkamers. Bij Ledpaneelgroothandel.nl kan je alle soorten LED panelen vinden. 

Het installeren van LED panelen

LED panelen zijn vrij eenvoudig te installeren. Er zijn drie soorten manieren waarop je LED panelen kan installeren. Je kan kiezen voor inbouw panelen. Inbouw panelen kunnen in het bestaande TL armatuur plaatsen. Een tweede mogelijkheid is een zogenaamde opbouwarmatuur. Met opbouwarmatuur wordt een frame met paneel bedoeld. De panelen kunnen met een dergelijk frame strak op het plafond bevestigd worden. Er is ook een hangende installatie. Een hangende installatie wordt ook wel een pendel genoemd. Bij een hangende installatie kan het paneel aan de kabels op de gewenste hoogte worden gemonteerd.  

Scroll naar boven