Energie vergelijken met EasySwitch: betrouwbaar, onafhankelijk en eerlijk

Het is geen geheim dat je geld bespaart als je jaarlijks een vergelijking van energieleveranciers uitvoert en EasySwitch is dan dé vergelijker bij uitstek. Helaas zijn er nog steeds andere vergelijkingssites die niet eerlijk handelen en die jou als consument niet op de juiste manier verder helpen. Zij bieden geen objectieve resultaten aan, helpen je niet bij de overstap en het belangrijkste: je krijgt er niet het volledige plaatje te zien. EasySwitch is een vergelijker waarbij je je over deze punten geen zorgen hoeft te maken.

EasySwitch is betrouwbaar

Eén van de problemen met vergelijkingssites is dat ze niet allemaal te vertrouwen zijn. Vaak proberen ze op verschillende manieren geld te verdienen en dat uit jouw portemonnee. Een betrouwbare website zoals EasySwitch gebruikt geen commerciële trucjes, vraagt niet om extra servicekosten en geeft je in één handig overzicht exact alle informatie die je nodig hebt. Daarnaast sturen ze je ook altijd een bevestiging van wat je overeen bent gekomen. Mochten de prijzen dan toch nog veranderen, dan heb je bewijs van hetgeen jullie hebben afgesproken. Je krijgt na deze bevestiging overigens 14 dagen bedenktijd voordat je moet besluiten of je wilt overstappen of niet.

Een onafhankelijke vergelijkingssite

EasySwitch is ook betrouwbaar omdat ze onafhankelijk zijn. Dit betekent dat ze geen deals zijn aangegaan met energieleveranciers en jou daarom richting een bepaalde overstap proberen te duwen. Bij een onafhankelijke site weet je zeker dat je objectieve en eerlijke resultaten te zien krijgt, die zijn gesorteerd op de manier die jij hebt ingegeven. De prijzen die je ziet zijn volledig en veranderen niet. EasySwitch heeft met elke energieleverancier dezelfde afspraak.

Eerlijkheid staat voorop

Een direct gevolg van de onafhankelijkheid en betrouwbaarheid van EasySwitch is dat ze daarbij ook eerlijk zijn. Ze vertellen je exact wat je zal moeten betalen, welke diensten ze voor je afsluiten en wat de algemene voorwaarden zijn als je bij hen overstapt. Ook garanderen ze de laagste prijzen en wordt het verschil vergoed als jij ergens anders een betere deal aantreft. EasySwitch is de enige vergelijkingssite die je nodig hebt.

EasySwitch.nl legt je in de watten

Door je vergelijking uit te voeren bij EasySwitch weet je zeker dat je eerlijke en duidelijke informatie krijgt. Daarnaast zijn de prijzen die je te zien krijgt ook gegarandeerd de laagste in Nederland. Nadat je je vergelijking afrondt heb je de goedkoopste energietarieven gevonden en het contract dat aansluit bij jouw situatie. Maar daar houdt het niet mee op. Ze regelen de overstap voor je, houden je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op energiegebied en sturen je een berichtje als het weer tijd is voor een nieuwe vergelijking.

Als jij nog niet jaarlijks energie vergelijkt dan is dit de tijd om daar mee te beginnen. Je weet zeker dat je de beste tarieven betaalt en dat je het meest actuele contract afsluit, en dat elk jaar weer. Door te vergelijken bespaar je en voor dat geld ga je lekker lunchen, koop je een nieuwe outfit of spaar je sneller voor je volgende vakantie.

De beste energieleverancier vind je hier.

Scroll naar boven