De keukentrends van 2021

Elk jaar veranderen de trends. Ook 2021 heeft weer nieuwe trend op het gebied van keukens. Van kleurtrends tot materiaal trends tot trends die meer bij de manier van leven horen. In dit blog komt alles voorbij dus lees verder als jij wilt weten wat echt in in dit jaar. Laat jezelf inspireren dus!

Het hart van het huis

Keukens worden steeds belangrijker voor mensen in huis. Vaak wordt er niet alleen gekookt, maar ook echt geleefd. Ze zijn zo langzamerhand het hart van het huis aan het worden. Dit heeft als gevolg dat er steeds meer aandacht gaat naar hoe de keuken eruit ziet. De werknemers van Anselm Oome; de meubelmaker van Oosterhout, zorgt ervoor dat de keuken in jouw huis feilloos aansluit bij de rest van je interieur. 

Donkere kleuren en zwarte keukens

Waar je voorheen veel witte keukens zag, zie je nu steeds vaker donkere keukens voorbij komen. Een zwarte keuken is stijlvol en past bij veel andere interieurstijlen. Niet alleen zijn zwarte werkbladen en kastjes helemaal in, ook zwarte wasbakken en kranen zie je veel voorbij komen. Ook zie je keukens die maar voor een gedeelte zwart zijn. Je kunt dus meerdere kanten op met deze trend. 

Een keuken gericht op duurzaamheid

Duurzaamheid is iets wat voor veel mensen belangrijker wordt. Buiten zonnepanelen en goede isolatie van je woning kun je ook je keuken duurzamer maken. In de keuken zie je deze trend in de vorm van natuurlijke materialen zoals bamboe en hout. Ook bestaat er energiezuinige keukenapparatuur en zijn er extra duurzame keukenaccessoires. 

Messing 

Bij deze trend gaat het over de luxueuze messing kranen in de badkamer en keuken. Ze geven. Ze zorgen ervoor dat je interieur een chique uitstraling krijgt en deze kranen zijn ook duurzaam. Messing is ook mooi te combineren met de kleur zwart in de keuken en door het hiermee te combineren zorg je er echt voor dat de messing accenten er echt uitspringen!

Scroll naar boven