De inrichting van moderne bedrijven

Wanneer u in een bedrijf gaat kijken, dan ziet u dat de industriële automatisering een steeds belangrijkere plaats inneemt. Doordat dat er steeds vaker gebruik wordt gemaakt van de industriële automatisering, worden steeds meer werkzaamheden van de mensen overgenomen door de software en machines. Daarvoor zal er een goed en vooral ook veilig bedieningspaneel aanwezig moeten zijn. Ook de betrouwbaarheid neemt een belangrijke plaats in om de werkzaamheden uit te kunnen voeren. De opbouw en het aansluiten van een bedieningspaneel moet door de vakman worden gedaan. Wanneer u voor de opbouw van uw bedieningspaneel gebruik wil maken van een merkonafhankelijk leverancier, dan kunt u daarvoor de firma Endenburg benaderen.

De werkzaamheden van de firma Endenburg

De firma levert maatwerkpanelen, die voor de besturingstechniek en verdeelinrichting tot 4000 Ampère gebruikt kunnen worden. Er wordt alleen maar gewerkt met specialisten. Omdat ze werken vanuit een persoonlijke betrokkenheid en deskundigheid, bent u verzekerd van een deskundig aangelegd paneel. Door de snel veranderende techniek, is het belangrijk dat het personeel met een vaste regelmaat wordt bijgeschoold. Het bijscholen worden gedaan bij zowel de nieuwe als bestaande personeelsleden. De firma wordt vaak ingeschakeld, omdat ze al meer dan 50 jaar ervaring hebben op het gebied van ontwerpen, assembleren en installeren van energieverdelers en besturings- en regelpanelen. Door de grote ervaring weten de specialisten precies wat ze moeten doen om geheel te laten werken, zoals het hoort. Alle verrichte werkzaamheden worden volgens bepaalde regels en normen uitgevoerd. Wat de werkzaamheden ook zijn, er zal altijd gestreefd worden maatwerk te leveren. Voor de gespecialiseerde werknemers is geen opdracht te moeilijk. De specialisten hebben de vraagstukken, die er tot op heden waren op het gebied van de elektrotechniek, altijd vakkundig weten op te lossen.

De werkzaamheden bij de industriële bedrijven

Tegenwoordig wordt er zoveel mogelijk in een bedrijf geautomatiseerd. Daarom wordt er met bedieningspanelen gewerkt, die voorzien zijn van PLC’s, DCS of PCS. Het bedieningspaneel moet zo worden ingericht dat het gemakkelijk door een werknemer bedient kan worden. De gebruikte software in het bedieningspaneel zal bijdragen aan de technische ondersteuning, die tijdens het uitoefenen van de werkzaamheden gedaan worden. De persoon, die in het bedrijf werkt, hoeft niet te begrijpen hoe het bedieningspaneel werkt. Hij of zij moet alleen weten hoe ermee gewerkt moet worden. Daarom moeten de specialisten, die het paneel samenstellen, rekening houden met de personen die het gemakkelijk moeten kunnen bedienen, zonder dat er fouten worden gemaakt. De werknemer van het bedrijf moet gemakkelijk het samengestelde paneel kunnen bedienen. De werknemer zal ook een aparte opleiding moeten volgen om met het paneel te kunnen werken.

Scroll naar boven