3 voordelen van het nemen van een bedrijfsbusje

Heb jij een eigen bedrijf en zit je er al een tijdje aan te denken om een bedrijfsbusje te nemen? Dat kan ik me voorstellen. Lees hier 3 voordelen van het nemen van een bedrijfsbusje en overweeg of dit voor jou geschikt is. 

  1. Verschillende soorten bussen 

Er zijn natuurlijk verschillende soorten bedrijfsbussen. Allereerst wil ik het even hebben over een elektrische bedrijfsbus. Bijvoorbeeld de Toyota Proace electric. Dit is een elektrisch busje. Als jij iemand bent die veel moet rijden en dan ook lange stukken dan is dit zeker iets voor jou. Dit scheelt je namelijk jaarlijks een hoop kosten en het is ook nog eens beter voor het milieu. Een elektrische auto heeft namelijk 40% minder co2 uitstoot. Rijd je alleen korte stukjes dan is dit niet heel relevant. 

  1. Vervoeren van spullen 

Een bedrijfsbus is natuurlijk erg handig voor het vervoeren van spullen. Mocht je diensten leveren of moet je steeds een hoop spullen meesjouwen dan is dit dus erg handig. Zo heb je niet continu je auto vol liggen, maar kun je het gewoon in de bus vervoeren. Een busje heeft een grote achterbak, waar je een hoop spullen in kwijt kan. Heb je bijvoorbeeld zelf een Tesla Model Y, dan kun je daar niet veel in kwijt en is een busje perfect. Daarnaast kunnen mensen ook niet achter in de bus kijken en kunnen ze al je spullen dus ook niet zien liggen in tegen stelling tot een auto. 

  1. Rijdende reclame 

Naast het feit dat een busje erg handig is voor het vervoeren van spullen kun je er ook nog iets anders mee. Je kunt je bus namelijk volledig met jouw eigen reclame laten bestickeren. Zo weet iedereen wie je bent en ben je eigenlijk een rijdend reclame bord. Hier kun je ook weer een hoop mensen mee binnen halen. Overigens ziet het er ook een stuk professioneler uit als je met een bedrijfsbus bij iemand aan komt. Het plaatsen van de stickers kost natuurlijk eenmalig geld, maar dit heb je er dan ook zo weer uit verdient. 

Scroll naar boven